MENU LUK

Concept Gardens er officiel
af Sonance i Danmark

Sonance Patio Series var originalt udvilket til små områder som fortjener jævn, balanceret dækning af god lyd kvalitet. Med fire sattelit højtalere og en underjords subwoofer, forsynet af en enkelt Sonance DSP amplifier, systemet er udstyret til at give en fantastisk oplevelse for pengene.

Sonance Landscape Series er et totalt skalerbart udendørs lydsystem som leverer perfekt, jævn volume dækning og utrolig lydkvalitet over enhver størrelse område. SLS giver ubeskrivelig sonisk ydelse fra små sattelit højtalere og underjords subwoofers som er helt gemt imellem planter og under buske.

Sonance Garden Series tager elementer fra førende Sonance Landscape Series produkter og skaber et simpelt skaleret system som er idéelt til udendørs områder op til 3500 kvadartmeter. Sonance Garden Series er den perfekte balance af ydelse og simplicitet i et udendørs lydsystem.

Sonance har en lang række højt ydende udendørs højtalere til en hver traditionel instalation. Stenhøjtalere og subwoofers i naturlige farver og teksturer; Designet til at blive gemt i bede. Mariner højtalere; Perfekt til terrasser. Extreme in-wall og in-ceiling højtalere; Perfekte til udendørs rum, under blade og krævende marine installationer.

Christian Kielberg

Email: info@conceptgardens.dk

Telefon: +45 23 96 70 00